Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Griekse yoghurt met ontbijtkoek en lemoncurd

Griekse yoghurt met ontbijtkoek en lemoncurd

Ingrediënten

  • 150 g Griekse yoghurt
  • 2 el lemoncurd
  • 1/2 el boter
  • 1 plak ontbijtkoek, verkruimeld
  • 1 el amandelschaafsel
  • 1/2 doosje frambozen (à 125 g)
Griekse yoghurt met ontbijtkoek en lemoncurd product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 1 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de yoghurt met de lemoncurd.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak het koekkruim al omscheppend krokant. Rooster het amandelschaafsel op het laatst kort mee.
  3. Maak in een groot glas laagjes van yoghurt, frambozen, yoghurt en besluit met frambozen.
  4. Bestrooi met het koekkruim en amandelschaafsel.

    Voedingswaarde

  • Kcal 460
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 45 g
  • Vet 26 g