
Groene curry van gehaktballetjes en Chinese kool
4 pers.
ca. 20 min
Thais
Ingrediënten
500 gr Rundergehakt
2 el Olie
2-3 el Koh Thai Groene Curry pasta
1 Blikje Koh Thai kokosmelk
1 Chinese kool
1 Flesje Koh Thai vissaus
150 gr Panklare geraspte wortel
1 Verpakking Koh Thai Noodles
Bereidingswijze
Snijd de chinese kool in brede repen.
Maak kleine geaktballetjes van het gehakt. Verhit vervolgens de wok met een klein beetje olie. Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze rondom goudbruin.
Voeg de currypasta toe en fruit dit op iets lager vuur 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en breng alles aan de kook.
Voeg vervolgens de in brede repen gesneden Chinese kool deel voor deel toe en stoof alles in 4-5 minuten gaar. Breng het gerecht op smaak met vissaus en roer de geraspte wortel erdoor.
Voeg vervolgens de in brede repen gesneden Chinese kool deel voor deel toe en stoof alles in 4-5 minuten gaar. Breng het gerecht op smaak met vissaus en roer de geraspte wortel erdoor.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
434 kcal
Vetten
28 gram
Koolhydraten
17 gram
Eiwitten
33 gram