
Groene groenten curry
Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 30 min
Indonesisch
Ingrediënten
1 stuk broccoli
300 gram gewassen verse spinazie
200 gram wokgarnalen
450 gram groene tuinerwten
1 stuk rode ui
1 teen knoflookteen
200 gram pandanrijst
1 pak groene currypasta
250 milliliter kokosmelk
Bereidingswijze
1. Pel en pers de knoflook. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de broccoli in roosjes en de stam in reepjes.
2. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit een wokpan en fruit de rode ui samen met de knoflook. Voeg de garnalen en de broccoli toe en roerbak kort mee. Voeg de currypasta, de kokosmelk en beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze is geslonken. Voeg tot slot de tuinerwten toe en laat 3 minuten zachtjes doorkoken.
4. Doe de groene curry in een kom en serveer de rijst ernaast.
Meer recepten in de categorie