
Groene groenten met beenham en Marne Honing MosterdSaus
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Nederlands
Ingrediënten
50 gram walnoten (grof gehakt)
150 gram peultjes
150 gram sugarsnaps
150 gram diepvriesdoperwten (ontdooid)
75 gram rucola
2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)
100 gram blauwe kaas (verkruimeld)
250 gram beenham (in plakken)
2 eetlepels citroensap
5 eetlepels olijfolie
0 versgemalen peper
2 eetlepels Marne Honing MosterdSaus
Bereidingswijze
1. Rooster de noten in een droge hete koekenpan
2. Kook de peultjes, sugarsnaps en doperwten 5-7 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken
3. Meng de citroensap, olijfolie, vergemalen peper en 2 eetlepels Marne Honing MosterdSaus door elkaar
4. Verdeel de rucola over een schaal of 4 borden
5. Schep de groenten door de dressing
6. Verdeel het groentemengsel over de rucola
7. Strooi de basilicum en kaas erover
8. Leg de ham, in rolletjes of roosjes gevouwen, erbij en strooi de noten over het gerecht
9. Garneer met nog een paar stipjes Marne Honing MosterdSaus
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
515 kcal
Vetten
42 gram
Koolhydraten
12 gram
Eiwitten
22 gram
Meer recepten in de categorie