
Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes
2 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
1 schaal courgettepasta (275 g)
200 g tuinerwten (vriesvers)
1 el olie
1 schaal rundersoepballetjes (250 g)
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, geperst
300 g PLUS pastasaus tomaat basilicum
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
75 g Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de courgettepasta en erwten toe en kook in 1 – 2 minuten beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in circa 2 minuten rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak een paar minuten mee.
Schep de pastasaus en Italiaanse kruiden erdoor en warm alles nog 3 minuten goed door. Verdeel de courgettepasta met doperwten over 2 borden en schep de saus erover. Schaaf er Parmezaanse kaas overheen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
650 kcal
Vetten
34 gram
Koolhydraten
34 gram
Eiwitten
47 gram