Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

Ingrediënten

  • 1 schaal courgettepasta (275 g)
  • 200 g tuinerwten (vriesvers)
  • 1 el olie
  • 1 schaal rundersoepballetjes (250 g)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 pot pastasaus tradizionale (300 g, PLUS)
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 75 g Parmezaanse kaas
Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de courgettepasta en erwten toe en kook in 1 – 2 minuten beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in circa 2 minuten rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak een paar minuten mee.
  3. Schep de pastasaus en Italiaanse kruiden erdoor en warm alles nog 3 minuten goed door. Verdeel de courgettepasta met doperwten over 2 borden en schep de saus erover. Schaaf er Parmezaanse kaas overheen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 650
  • Eiwit 47 g
  • Koolhydraten 34 g
  • Vet 34 g