1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

Groene pasta met tomatensaus en gehaktballetjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 schaal courgettepasta (275 g)
  • 200 g tuinerwten (vriesvers)
  • 1 el olie
  • 1 schaal rundersoepballetjes (250 g)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 pot pastasaus tradizionale (300 g, PLUS)
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 75 g Parmezaanse kaas
Bereiden
Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de courgettepasta en erwten toe en kook in 1 – 2 minuten beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in circa 2 minuten rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak een paar minuten mee.
Schep de pastasaus en Italiaanse kruiden erdoor en warm alles nog 3 minuten goed door. Verdeel de courgettepasta met doperwten over 2 borden en schep de saus erover. Schaaf er Parmezaanse kaas overheen.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 47 g
  • koolhydraten
  • 34 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 650
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie