Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groente tortilla met soep en salade

Groente tortilla met soep en salade

Ingrediënten

  • 400 gram soepgroenten
  • 30 gram kaas
  • 460 ml tomatensoep
  • 1 stuk ui
  • 8 stuks eieren
  • 200 gram aardappelschijfjes
  • 100 gram cherrytomaten
  • 75 gram rucolamelange
  • 70 gram witte kaas
Groente tortilla met soep en salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snipper de ui en rasp de kaas. Snijd de cherrytomaten in partjes.
  2. 2. Kluts de eieren en roer de aardappelschijfjes, de soepgroenten en de kaas erdoor. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en giet het mengsel in de pan. Zet de deksel erop en gaar de tortilla in 20 minuten op laag vuur. Draai met behulp van een bord voorzichtig om en bak nog 5 minuten. Laat iets afkoelen en snijd in puntjes.
  3. 3. Verwarm de cherrytomaten & paprika soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Meng de sla met de cherrytomaten en de witte kaas blokjes.
  5. 5. Serveer de tortilla met de soep en de salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 528
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 37 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 30 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 11
  • Vezels 4