
Groente tortilla met soep en salade
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram soepgroenten
30 gram kaas
460 ml tomatensoep
1 stuk ui
8 stuks eieren
200 gram aardappelschijfjes
100 gram cherrytomaten
75 gram rucolamelange
70 gram witte kaas
Bereidingswijze
1. Pel en snipper de ui en rasp de kaas. Snijd de cherrytomaten in partjes.
2. Kluts de eieren en roer de aardappelschijfjes, de soepgroenten en de kaas erdoor. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en giet het mengsel in de pan. Zet de deksel erop en gaar de tortilla in 20 minuten op laag vuur. Draai met behulp van een bord voorzichtig om en bak nog 5 minuten. Laat iets afkoelen en snijd in puntjes.
3. Verwarm de cherrytomaten & paprika soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Meng de sla met de cherrytomaten en de witte kaas blokjes.
5. Serveer de tortilla met de soep en de salade.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2203 Kj
Calorieën
528 kcal
Vetten
30 gram
Waarvan verzadigd vet
11 gram
Koolhydraten
37 gram
Waarvan suikers
12 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
27 gram
Meer recepten in de categorie