Groentepasta van pastinaak met boter en salie - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentepasta van pastinaak met boter en salie

Groentepasta van pastinaak met boter en salie

Groentepasta van pastinaak met boter en salie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 60 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 600 g pastinaak
  • 75 g boter
  • 6 takjes salie, blaadjes grof gesneden
  • Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Schil de pastinaken en schaaf er met een kaasschaaf plakken van.
Snijd de plakken in sliertjes, ongeveer zo dik als tagliatelle.
Breng een grote pan met water en zout aan de kook en kook de groenteslierten 2 minuten. Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet.
Verwarm intussen de boter en salie samen tot de salie licht bruist. Schep de pastinaak erdoor.
Schep de groentepasta op borden en bestrooi met versgemalen peper en Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
15 g
vet
20 g
Kcal
285