Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentepasta van pastinaak met boter en salie

Groentepasta van pastinaak met boter en salie

Ingrediënten

  • 600 g pastinaak
  • 75 g boter
  • 6 takjes salie, blaadjes grof gesneden
  • Parmezaanse kaas, geraspt
Groentepasta van pastinaak met boter en salie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de pastinaken en schaaf er met een kaasschaaf plakken van.
  2. Snijd de plakken in sliertjes, ongeveer zo dik als tagliatelle.
  3. Breng een grote pan met water en zout aan de kook en kook de groenteslierten 2 minuten. Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet.
  4. Verwarm intussen de boter en salie samen tot de salie licht bruist. Schep de pastinaak erdoor.
  5. Schep de groentepasta op borden en bestrooi met versgemalen peper en Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 285
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 20 g