

Groentestoof met tomaat en feta
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
Grieks
10.48 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Olijfolie
1 gram Aubergine
2 stuks Courgette
2 stuks Paprika
2 stuks Uien
1 Blik Tomatenblokjes
1 eetlepel Oregano
150 gram Feta
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een stoofpan. Snij de aubergine in blokjes en bak dit met wat zout aan tot zacht.
2. Snij intussen de courgette, rode paprika en uien ook in blokjes, voeg toe en bak mee tot de ui glazig is.
3. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat minimaal 45 minuten pruttelen.
4. Verdeel op het laatst de feta door de stoof en breng op smaak met peper en zout.
5. Deze groentestoof is lekker met brood of rijst.
Meer recepten in de categorie