
Groentewraps met krokante kip en honing-mosterddressing
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
28.12 voor 4 pers.
Ingrediënten
6 stuks Kipkrokantschnitzels
400 gram Roerbakgroenten kool taugé
2 stuks Avocado
8 stuks Groentetortilla's
100 gram Ijsbergsla
150 ml Honing mosterddressing
Bereidingswijze
1. Verwarm een grote koekenpan met een scheut olijfolie. Bak de kipkrokantschnitzels in twee porties in 10-15 minuten aan beide zeiden krokant. Verwarm een tweede koekenpan met een scheutje olijfolie en bak de roerbakgroenten gedurende 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout, en zet apart.
2. Verwijder de schil en pit van de avocado’s. Snijd het vruchtvlees in blokjes, prak met een vork en breng op smaak met peper en zout. Haal de kipkrokantschnitzels uit de pan en snijd in reepjes van twee centimeter breed.
3. Besmeer de wraps met de avocadopuree. Verdeel er de roerbakgroenten, ijsbergsla, honing-mosterddressing en kip over. Rol de wraps op en zet eventueel vast met een cocktailprikker.
Meer recepten in de categorie