

Gyoza soep
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
9.19 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Olijfolie mild
2 tenen Knoflook
3 eetlepel Pindakaas
1 eetlepel Crispy chili oil
2 eetlepel Sojasaus
400 ml Kokosmelk
1 stuk Bouillonblokjes groenten
1 stuk Paksoi
1 pak Gyoza
1 stuk Limoenen
2 stuks Bosuien
30 gram Pinda's
10 gram Koriander
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een hoge pan. Rasp hier de knoflook in en bak kort mee. Voeg dan de pindakaas en crispy chili olie toe en meng door.
2. Voeg de sojasaus, kokosmelk, het groenten bouillonblokje en 400 ml water toe en breng aan de kook.
3. Snijd de paksoi in stukjes en voeg dit, samen met de gyoza, toe aan de soep. Laat dit 6 minuten pruttelen. Breng op het einde de soep verder op smaak met een beetje limoensap.
4. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met bosui ringetjes, grofgehakte pinda’s en verse koriander.
Meer recepten in de categorie