

Halloumi chorizo pasta
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
10.23 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Spaghetti
1 stuk Halloumi
100 gram Chorizo
2 stuks Paprika
2 tenen Plus knoflook
1 stuk Uien
1 eetlepel Tomatenpuree
1 theelepel Oregano
125 gram Creme fraiche
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti in gezouten water al dente, zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Snijd de halloumi, chorizo en paprika in kleine blokjes, hak de knoflook fijn en snipper de ui.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de halloumi rondom aan tot deze goudbruin is. Haal uit de pan en zet opzij. Voeg de chorizo aan de pan toe en bak. Voeg, wanneer het vet uit de chorizo komt, de ui, knoflook en paprika toe en bak mee tot de groenten zacht beginnen te worden.
4. Voeg de tomatenpuree en de oregano toe en bak een minuut mee. Voeg de crème fraîche toe, roer door, en voeg nu ook de halloumi weer toe. Meng met de gekookte pasta en dien direct op, eventueel gegarneerd met wat fijngehakte peterselie.
Meer recepten in de categorie