
Ham-kaas omelet-rol
Ontbijt
4 pers.
ca. 10 Min
Ingrediënten
8 stuks PLUS eieren
50 gram Bio+ Kaas jong belegen rasp
50 gram Bio+ Achterham
1 scheutje PLUS Halfvolle melk
5 gram PLUS Peterselie
4 sneetjes Korenlanders extra donker
Bereidingswijze
Kluts de eieren met een scheutje melk los, snijd de achterham in dunne reepjes en hak de peterselie fijn. Voeg de ham aan de eieren toe en meng goed.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak van een vierde van het eiermengsel een omelet. Keer het ei om als de bovenkant bijna gestold is en strooi er een vierde van de geraspte kaas over.
Laat de omelet uit de pan glijden en rol deze op. Herhaal deze stappen nog drie keer en garneer de ham-kaas omelet-rolletjes met verse peterselie en een sneetje brood.
Een omelet gerecht voor de omelet liefhebbers! Dit omelet recept is een veilige keuze, want wie houdt er nou niet van omelet? Maak je omelet wat specialer voor de Pasen. Kies niet voor een gewone omelet maar voor omelet ham kaas en decoreer deze met peterselie. Eetsmakelijk!