Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn

Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn

Ingrediënten

  • 4 Magere hamlappen
  • 1 zakje Silvo mix Hamlappen
  • Boter
  • 2 el Olijfolie
  • 1 zakje Halve krieltjes in schil met rozemarijn
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 pot PLUS sperziebonen
  • Peper
  • Zout
Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Wrijf de hamlappen gelijkmatig in met de mix. Verhit een koekenpan met boter en bak de hamlappen tot ze bruin en gaar zijn. Voeg hier geen zout of peper aan toe.
  2. Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak hierin de krieltjes met rozemarijn samen met de knoflook tot de aardappeltjes gaar zijn.
  3. Verwarm als laatste de sperzieboontjes in een pannetje.
  4. Serveer de hamlappen samen met de aardappeltjes en de sperzieboontjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 308
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 17 g