
Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
4 Magere hamlappen
1 zakje Silvo mix Hamlappen
Boter
2 el Olijfolie
1 zakje Halve krieltjes in schil met rozemarijn
2 teentjes Knoflook
1 pot PLUS sperziebonen
Peper
Zout
Bereidingswijze
Wrijf de hamlappen gelijkmatig in met de mix. Verhit een koekenpan met boter en bak de hamlappen tot ze bruin en gaar zijn. Voeg hier geen zout of peper aan toe.
Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak hierin de krieltjes met rozemarijn samen met de knoflook tot de aardappeltjes gaar zijn.
Verwarm als laatste de sperzieboontjes in een pannetje.
Serveer de hamlappen samen met de aardappeltjes en de sperzieboontjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
308 kcal
Vetten
17 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
25 gram