Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hammousse

Hammousse

Ingrediënten

  • 100 gr slagersachterham
  • 1 flinke el zuivelspread
  • 1 tl grove mosterd
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl honing
  • 5 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • Voor erbij: rustiek stokbrood of snackcups
  • Benodigdheden: maatbeker of hoge kom, staafmixer
Hammousse product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de achterham in kleine stukjes. Houd een halve eetlepel hiervan achter en doe de rest in een hoge maatbeker met de zuivelspread, mosterd, paprikapoeder en honing.
  2. Pureer de ingrediënten met de staafmixer tot een egale, roze spread
  3. Roer de bewaarde ham en fijngehakte bieslook erdoor en schep over in een gezellig bakje.
  4. Serveer de hammousse met sneetjes stokbrood of snackcups.