Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Haring met zelfgemaakt zoetzuur

Haring met zelfgemaakt zoetzuur

Ingrediënten

  • 4 maatjesharingen met ui
  • 1/2 komkommer
  • 1 Bio+ citroen
  • 1 elsuiker
  • 1 sjalot
Haring met zelfgemaakt zoetzuur product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer in hele kleine blokjes.
  2. Snijd de sjalot in hele dunne ringetjes.
  3. Pers de citroen uit en verwarm het citroensap met de suiker in een klein pannetje op laag vuur, totdat de suiker gesmolten is.
  4. Voeg de blokjes komkommer en ringetjes sjalot toe aan het mengsel en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  5. Laat 1 uur staan.
  6. Serveer de haringen met het zoetzuur.