Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hart pizza

Hart pizza

Ingrediënten

  • 1 Rol Pizzadeeg
  • 4 eetlepel Passata
  • 1 theelepel Oregano
  • 125 gram Cherry
  • 1 stuk Paprika
  • 100 gram Geraspte kaas
  • 1 Bol Mozzarella
  • 1 takjes Basilicum
Hart pizza product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. 2. Rol het deeg uit en snij een hart uit (je kunt het restantdeeg gebruiken om mini pizza’s van te maken).
  3. 3. Smeer het deeg in met de passata en breng op smaak met de oregano.
  4. 4. Verdeel hier de geraspte kaas en de in stukken gescheurde mozzarella overheen.
  5. 5. Verdeel de gehalveerde cherrytomaten en de in reepjes gesneden paprika over de kaas.
  6. 6. Bak de pizza 15 tot 20 minuten af tot het deeg gaar is.
  7. 7. Serveer met de verse basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 117
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 3 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 7 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 1