
Hartige ontbijtkrans
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 zak mini roomboter croissants (zak 200 g) (LB)
½ komkommer (LB)
1 zoete puntpaprika
1 zakje luxe sla veldsla (zak 85 g) (LB)
4 el PLUS Honing mosterd dressing (fles 450 ml, PLUS)
150 g schouderham
1 bakje zuivelspread knoflook en kruiden (200 g, Melkan)
6-8 takjes peterselie (pot, Biologisch PLUS)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schaaf ondertussen lange linten van de komkommer met de kaasschaaf en snijd de puntpaprika in ringen.
Verdeel de sla in een krans over een groot bord, besprenkel met dressing en leg de croissants erop.
Verdeel de plakjes schouderham ertussen en schep er toefjes zuivelspread tussen. Garneer met de linten komkommer, paprika en takjes peterselie.
Variatietip!
Vervang de ham door gerookte zalm of gerookte zalmhaas flame roasted (Feestelijk PLUS).
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
401 kcal
Vetten
28 gram
Koolhydraten
28 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
8 gram