Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hartige pannenkoeken met pulled salmon

Hartige pannenkoeken met pulled salmon

Ingrediënten

  • 2 stuks zalmfilets
  • 8 stuks pannenkoeken
  • 1 stuk spitskool
  • 1 stuk venkel
  • 5 takjes dille
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • 50 ml witte wijnazijn
  • 2 eetlepels barbecuesaus
Hartige pannenkoeken met pulled salmon product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de venkel en de spitskool in flinterdunne reepjes. Hak de dille grof.
  2. Meng de venkel met de spitskool, de witte wijnazijn en 50 ml water. Breng op smaak met zwarte peper en zet opzij tot gebruik.
  3. Bestrijk de zalm met de barbequesaus, verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak in 8 minuten rondom goudbruin. Haal de zalm uit de pan, laat even rusten en trek dan met een vork uit elkaar.
  4. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Bestrijk elke pannenkoek met wat Griekse yoghurt en schep wat van de gezuurde venkel-spitskool salade en de pulled salmon erbovenop. Garneer met de dille.

    Voedingswaarde

  • Kcal 561
  • Eiwit 34 g
  • Koolhydraten 58 g
  • waarvan suikers 19
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 6