
Hartige plaattaart met creme fraiche, abdijham, geitenkaas en trostomaten, rode ui en oregano
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
44.31 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Rode uien
3 eetlepel Balsamico
1 stuk Jan pizzadeeg
200 ml Creme fraiche
3 stuks Plus smaakselectie tomaten
125 gram Geitenkaas
125 gram Abdijham
2 takjes Verse oregano
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven volgens de verpakking van het pizzadeeg voor.
2. Schil de ui en snijd in ringen. Doe olijfolie in koekenpan en fruit de uienringen. Voeg de balsamico toe en zet 20 minuten op zacht vuur.
3. Rol het pizzadeeg uit en strijk de creme fraiche erover uit tot aan de rand.
4. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel samen met de geitenkaas over de pizza. Verdeel de uienringen uit de koekenpan hierover. Voeg zwarte peper naar smaak toe.
5. Zet 15 minuten in de oven. Haal hierna uit de oven en drapeer plakjes ham en oregano erover. Zet nog 5 minuten in de oven.
Meer recepten in de categorie