Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Hartige taart met chipolata worstjes

Hartige taart met chipolata worstjes

4 pers.
ca. 45 min

Ingrediënten

5 stuks runderchipolata's
400 gram snijbonen
110 gram bacon
8 plakken hartige taartdeeg
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels tomatenpuree
400 gram champignons
2 theelepels tijm
2 stuks uien
2 teentjes knoflook
340 ml rundvleesbouillon
3 eetlepels bloem

Bereidingswijze

+springvorm
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Laat de plakjes taartdeeg ontdooien. Pel en snipper de ui en pel en pers de knoflook. Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes, de bacon in reepjes en de runderchipolata’s in stukjes.
3. Verhit een hapjespan, bak de bacon in 8 minuten knapperig en haal met behulp van een schuimspaan uit de pan. Fruit de ui samen met de knoflook in het vet van de bacon. Voeg de chipolata en de tijm toe en bak kort aan. Volg met de snijbonen en de champignons en bak al roerend 5 minuten door. Blus af met de balsamicoazijn, draai het vuur laag en voeg de runderbouillon, de tomatenpuree en de bloem toe. Laat het geheel op laag vuur minimaal 10 minuten inkoken en voeg tot slot de baconreepjes weer toe.
4. Bekleed een ingevette springvorm volledig met 4 plakken hartig taartdeeg en schep de chipolata-vulling hier bovenop.
5. Rol met een deegroller 2 taartplakken uit tot een plak ter grote van de springvorm. Snijd de plak in stroken van ongeveer 2 cm breed. Herhaal deze stap met de andere 2 taartplakken. Maak vervolgens van de deegstroken een vlechtwerk bovenop de taartvulling en druk de randen goed aan. Verwijder het overtollige deeg met behulp van een schaar.
6. Bak de hartige taart in de oven in 35 tot 45 minuten gaar en goudbruin.
Tip: Extra lekker met oude kaas erdoorheen!
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Energie
2158 Kj
Calorieën
514 kcal
Vetten
31 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
26 gram
Waarvan suikers
6 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
31 gram
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen