Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hasselback-aardappels met gerookte zalm, ei en dille

Hasselback-aardappels met gerookte zalm, ei en dille

Ingrediënten

  • 4 Hasselback-aardappels (PLUS Moment)
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde dille
  • 2 eieren
  • 100 gram gerookte zalm, fijngesneden
Hasselback-aardappels met gerookte zalm, ei en dille product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de aardappels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Vermeng de olijfolie met de dille en wat (zee)zout. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met de dille-olie. Rooster de aardappels in het midden van de oven in 45 minuten gaar.
  3. Kook intussen de eieren hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en hak ze fijn. Meng de zalm door het gehakte ei. Neem de hasselback-aardappels uit de oven, zet ze op een mooie schaal of op vier mooie borden en beleg ze met de zalm-eiertopping.

    Voedingswaarde

  • Kcal 280
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 17 g