
Havermout met bosvruchten, walnoten en kokos
Ontbijt
1 pers.
ca. 15 min
Nederlands
Ingrediënten
200 milliliter sojamelk (ongezoet)
7 eetlepels havermout
1 eetlepel honing
2 eetlepels walnoten (grof gehakt)
150 gram bosvruchten (ontdooid)
1 eetlepel kokosrasp
Bereidingswijze
1. Verwarm de sojamelk, voeg de havermout toe en kook zachtjes 3 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de honing erdoor.
2. Giet de havermoutpap in een schaaltje en verdeel de walnoten en bosvruchten erover. Bestrooi met de kokos en serveer direct.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
570 kcal
Vetten
32 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
47 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
18 gram
Meer recepten in de categorie