Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermout met yoghurt en fruit

Havermout met yoghurt en fruit

Ingrediënten

  • 60 g havermout
  • 150 ml (vers) sinaasappelsap
  • 100 ml volle yoghurt (biologisch)
  • 1/2 mango of 150 g mangoblokjes
  • 2 passievruchten (evt. uit diepvries)
  • 2 el ongezouten notenmelange, grofgehakt
Havermout met yoghurt en fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de havermout met het sinaasappelsap en de yoghurt. Roer goed door en verdeel het mengsel over 2 afgesloten bekers. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan.
  2. Verdeel de volgende dag de mangoblokjes en passievrucht over het yoghurtmengsel en bestrooi met de noten. Roer voor het eten even door.

    Voedingswaarde

  • Kcal 160
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 19 g
  • Vet 6 g