Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermout met yoghurt en fruit

Havermout met yoghurt en fruit

Havermout met yoghurt en fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 60 g havermout
  • 150 ml (vers) sinaasappelsap
  • 100 ml volle yoghurt (biologisch)
  • 150 g ananas-mangoblokjes met passiefruit-dip
  • 2 el ongezouten notenmelange, grofgehakt
Bereiden
Meng de havermout met het sinaasappelsap en de yoghurt. Roer goed door en verdeel het mengsel over 2 afgesloten bekers. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan.
Verdeel de volgende dag de ananas-mangoblokjes met dip over het yoghurtmengsel en bestrooi met de noten. Roer voor het eten even door.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
19 g
vet
6 g
Kcal
160