Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermout-pannenkoek

Havermout-pannenkoek

Havermout-pannenkoek product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 rijpe, bevroren bananen
  • 6 eieren
  • 150 g havermout
  • 10 g kokosolie
  • 200 g blauwe bessen
  • 3 el geraspte kokos
Bereiden
1 Prak in een kom 3 rijpe bananen fijn. Voeg 6 eieren en 150 g havermout toe en roer met de vork tot een beslag.
2 Verhit in 2 koekenpannen elk 10 g biologische kokosolie. Bak een pannenkoek op laag vuur, ze worden sneller bruin dan normale pannenkoeken. Wanneer je twee pannen gebruikt, ga je dubbel zo snel.
3 Serveer met 200 g blauwe bessen en 3 el geraspte kokos

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
49 g
vet
28 g
Kcal
525