Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermout-pannenkoek

Havermout-pannenkoek

Ingrediënten

  • 3 rijpe, bevroren bananen
  • 6 eieren
  • 150 g havermout
  • 10 g kokosolie
  • 200 g blauwe bessen
  • 3 el geraspte kokos
Havermout-pannenkoek product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Prak in een kom 3 rijpe bananen fijn. Voeg 6 eieren en 150 g havermout toe en roer met de vork tot een beslag.
  2. 2 Verhit in 2 koekenpannen elk 10 g biologische kokosolie. Bak een pannenkoek op laag vuur, ze worden sneller bruin dan normale pannenkoeken. Wanneer je twee pannen gebruikt, ga je dubbel zo snel.
  3. 3 Serveer met 200 g blauwe bessen en 3 el geraspte kokos

    Voedingswaarde

  • Kcal 525
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Vet 28 g