
Havermoutcrumble met aardbeien
Ontbijt
4 pers.
ca. 10 min
Europees
Ingrediënten
100 gram havervlokken
50 gram amandelschaafsel
2 eetlepels kokosolie
6 eetlepels honing
300 gram aardbeien (in plakjes)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een kommetje de havervlokken, het amandelschaafsel, de kokosolie en honing.
2. Verdeel de aardbeien over de ovenschaaltjes en schep de havermoutcrumble erover.
3. Zet de schaaltjes circa 25 minuten in de oven, totdat de crumble goudbruin is.
4. Laat de crumble circa 20 minuten afkoelen en serveer lauwwarm.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
250 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
32 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie