1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermoutwraps met gerookte zalm

Havermoutwraps met gerookte zalm

Havermoutwraps met gerookte zalm product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g havermout
  • 520 ml rijstmelk
  • 3 eieren
  • olijfolie
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • 1 venkelknol
  • 10 g verse dille
  • 1 el appelazijn
  • 2 el honing
  • 1 el mosterd
  • himalaya- of zeezout
Bereiden
Maal de havermout in een blender of keukenmachine fijn.
Meng de melk, eieren en een snufje himalaya- of zeezout door de havermout.
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
Keer de pannenkoeken om wanneer de onderkant bruin is en bak de andere kant ook bruin.
Laat de pannenkoeken afkoelen.
Snijd de ui in zeer dunne ringetjes.
Verwijder het groen van de venkel en snijd de knol in dunne reepjes.
Snipper de dille fijn.
Meng azijn, honing en mosterd met 4 eetlepels olijfolie en breng de dressing eventueel op smaak met wat himalaya- of zeezout.
Verdeel de zalm, venkel, ui en dille over de pannenkoeken en sprenkel er dressing over.
Rol de pannenkoeken op of vouw ze tot wraps.
*Dit is een recept van Vullen of Voeden.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie