Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermoutwraps met gerookte zalm

Havermoutwraps met gerookte zalm

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 520 ml halfvolle melk
  • 3 eieren
  • olijfolie
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • 1 venkelknol
  • 10 g verse dille
  • 1 el appelazijn
  • 2 el honing
  • 1 el mosterd
  • himalaya- of zeezout
Havermoutwraps met gerookte zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maal de havermout in een blender of keukenmachine fijn.
  2. Meng de melk, eieren en een snufje himalaya- of zeezout door de havermout.
  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
  4. Keer de pannenkoeken om wanneer de onderkant bruin is en bak de andere kant ook bruin.
  5. Laat de pannenkoeken afkoelen.
  6. Snijd de ui in zeer dunne ringetjes.
  7. Verwijder het groen van de venkel en snijd de knol in dunne reepjes.
  8. Snipper de dille fijn.
  9. Meng azijn, honing en mosterd met 4 eetlepels olijfolie en breng de dressing eventueel op smaak met wat himalaya- of zeezout.
  10. Verdeel de zalm, venkel, ui en dille over de pannenkoeken en sprenkel er dressing over.
  11. Rol de pannenkoeken op of vouw ze tot wraps.