Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Havermoutwraps met gerookte zalm

Havermoutwraps met gerookte zalm

Havermoutwraps met gerookte zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g havermout
  • 520 ml rijstmelk
  • 3 eieren
  • olijfolie
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • 1 venkelknol
  • 10 g verse dille
  • 1 el appelazijn
  • 2 el honing
  • 1 el mosterd
  • himalaya- of zeezout
Bereiden
Maal de havermout in een blender of keukenmachine fijn.
Meng de melk, eieren en een snufje himalaya- of zeezout door de havermout.
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
Keer de pannenkoeken om wanneer de onderkant bruin is en bak de andere kant ook bruin.
Laat de pannenkoeken afkoelen.
Snijd de ui in zeer dunne ringetjes.
Verwijder het groen van de venkel en snijd de knol in dunne reepjes.
Snipper de dille fijn.
Meng azijn, honing en mosterd met 4 eetlepels olijfolie en breng de dressing eventueel op smaak met wat himalaya- of zeezout.
Verdeel de zalm, venkel, ui en dille over de pannenkoeken en sprenkel er dressing over.
Rol de pannenkoeken op of vouw ze tot wraps.
*Dit is een recept van Vullen of Voeden.