

Hazelnoot cookies met witte chocopasta
dessert
4 pers.
ca. 30 min
4.57 voor 4 pers.
Ingrediënten
125 gram Roomboter
125 gram Basterdsuiker
100 gram Neutraal
375 gram Zelfrijzend bakmeel
2 stuks Eieren
75 gram Hazelnoten
100 gram Witte chocola
Bereidingswijze
1. Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
2. Klop de boter met de suikers op tot een romige massa. Voeg dan één voor één de eieren toe tot deze goed gemengd zijn. Voeg het zelfrijzende bakmeel en een snuf zout toe en meng door. Hak de hazelnoten grof, voeg toe aan het koekjesdeeg en meng door.
3. Verdeel het deeg in 8 porties, maak er bollen van en laat deze op bakpapier uitharden in de koelkast, minimaal 4 uur maar langer mag altijd.
4. Verwarm de oven voor op 200 graden en vul een spuitzak met de witte chocopasta. Bak de koeken 12 minuten af, ze zullen nog zacht zijn wanneer ze de oven uitkomen. Spuit de chocopasta in het midden van de cookies en laat dan helemaal afkoelen.
Meer recepten in de categorie