

Hazelnootpasta cruffins
Brunch
4 pers.
ca. 30 min
5.89 voor 4 pers.
Ingrediënten
200 gram Plus tablet puur fairtra
30 gram Roomboter
1 stuk Danerolles
24 eetlepel Hazelnootpasta
50 ml Melk
Bereidingswijze
1. Ook nodig: muffin bakvorm 12 stuks
2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
3. Hak de chocolade fijn en vet de muffinbakvorm in met de boter. Haal het croissantdeeg uit het blik, rol het deeg uit en verdeel in 3 rechthoeken (die elk bestaan uit twee driehoeken). Druk de stippellijn dicht. Smeer in met 2 el hazelnootpasta en verdeel er wat gehakte chocolade overheen.
4. Rol het deeg over de lange kant op en snijd in de lengte doormidden. Rol op, zorg dat de opengesneden kant aan de bovenkant is zodat je na het oprollen goed de laagjes ziet.
5. Smeer het deeg in met de melk en bak de cruffins in ongeveer 12 minuten af, tot het bladerdeeg goudbruin is. Haal de cruffins na het bakken direct uit de bakvorm.
Meer recepten in de categorie