

Herfstige tapasplank met camembert uit de oven
Hapje
4 pers.
ca. 30 min
9.49 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Camembert
1 eetlepel Plus olijfolie
1 eetlepel Honing
50 gram Notenmix ongebrand
1 stuk Stokbrood
1 stuk Plus fuetplakjes
1 stuk Plus antipasti grillworst
1 stuk Indische gehaktballetjes
100 gram Cornichon
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Haal de camembert uit de wikkel en snijd de bovenkant kruislings in. Verdeel de olijfolie en honing over de kaas en verdeel hier de noten op. Bak 20 minuten, in de houten verpakking zonder de deksel, af in de oven.
3. Snijd intussen het stokbrood in plakjes. Zet de gebakken camembert op de tapasplank, samen met de fuet plakjes, de grilworst, Indische gehaktballetjes en de cornichons.
Meer recepten in de categorie