
Hertenbiefstuk
6 pers.
ca. 40 min
Hollands
Ingrediënten
2 PLUS FeestMoment Verspakketten hertenbiefstuk
4 el olijfolie traditioneel
Bereidingswijze
1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden uit de koeling.
2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca. 20 min. gaar in de oven.
3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de champignons in plakjes.
4. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden uit het zakje.
5.Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met de sjalotjes en champignons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig.
6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, champignons en krieltjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
285 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
11 gram
Eiwitten
23 gram