Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 PLUS FeestMoment Verspakketten hertenbiefstuk
  • 4 el olijfolie traditioneel
Bereiden
1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden uit de koeling.
2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca. 20 min. gaar in de oven.
3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de champignons in plakjes.
4. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden uit het zakje.
5.Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met de sjalotjes en champignons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig.
6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, champignons en krieltjes.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
11 g
vet
16 g
Kcal
285