Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

Ingrediënten

  • 2 PLUS FeestMoment Verspakketten hertenbiefstuk
  • 4 el olijfolie traditioneel
Hertenbiefstuk product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden uit de koeling.
  2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca. 20 min. gaar in de oven.
  3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de champignons in plakjes.
  4. 4. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden uit het zakje.
  5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met de sjalotjes en champignons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig.
  6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, champignons en krieltjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 285
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 16 g