
Hollandse bloemkool
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
Europees
Ingrediënten
300 gram bloemkoolroosjes
1 pakje Honig mix voor groentesaus fijne tuinkruiden
4 Gebraden gehaktballen
1 schaal Peka aardappel ovenschotel puree
Bereidingswijze
1. Breng water aan de kook, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook ze in 12-15 minuten gaar.
2. Verhit in een pan wat olie of boter. Verwarm de gebraden gehaktballen in ongeveer 15 minuten. Draai de gehaktballen regelmatig.
3. Bereid ondertussen de Honig mix voor groentesaus fijne tuinkruiden volgens de bereiding op de verpakking.
4. Plaats de Peka aardappel ovenschotel puree in de magnetron en verwarm deze in 5 minuten op 750 Watt.
5. Verdeel de aardappelpuree, gehaktballen en bloemkoolroosjes over de borden. Schep tot slot de groentesaus erover. Eet smakelijk!
Meer recepten in de categorie