
Hollandse erwtensoep
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
750 gram soepgroenten
1 stuk rookworst
1 verpakking erwtensoep
2 eetlepels mosterd
125 gram spekjes
Bereidingswijze
1. Verwarm een pan en voeg de spekreepjes toe. Bak 5 minuten en voeg de soepgroenten toe. Bak de groenten 2 minuten mee en voeg dan de mosterd toe.
2. Voeg 1 liter water en de inhoud van het pakje maaltijdsoep toe, breng de soep aan de kook en laat 15 minuten zachtjes doorkoken.
3. Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes.
4. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de plakjes rookworst over de soep.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1784 Kj
Calorieën
611 kcal
Vetten
29 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
68 gram
Waarvan suikers
29 gram
Eiwitten
22 gram