
Homemade hazelnootpasta
Ontbijt
1 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
150 gram blanke hazelnoten
40 gram cacaopoeder
100 milliliter gecondenseerde melk
20 gram poedersuiker
50 milliliter melk
Bereidingswijze
1. Zet alle ingrediënten klaar.
2. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan of in de oven.
3. Maal de geroosterde hazelnoten in een keukenmachine fijn tot poeder.
4. Voeg de cacao, gecondenseerde melk, poedersuiker en gewone melk toe.
5. Mix ongeveer 3 minuten tot het mengsel de smeuïge consistentie van hazelnootpasta heeft.
6. Bewaar de hazelnootpasta in een luchtdichte pot.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
1610 kcal
Vetten
113 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
96 gram
Eiwitten
39 gram