Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade kipkerriesalade

Homemade kipkerriesalade

Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • 100 g verse ananasstukjes
  • 2 el volle yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • ½ tl gemalen korianderzaad
  • 1 tl mosterd
  • 1 bosui
Homemade kipkerriesalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een pan water aan de kook en voeg een bouillonblokje toe.
  2. Gaar hierin de kipfilet ongeveer tien minuten.
  3. Haal de kip uit het water, laat iets afkoelen en trek het vlees met twee vorken uit elkaar.
  4. Laat volledig afkoelen.
  5. Snijd ondertussen de ananas in kleine stukjes en meng met alle resterende ingredienten, tot de yoghurt.
  6. Breng op smaak met zwarte peper en voeg de kip toe.
  7. Hak de bosui fijn en voeg toe aan de kip-kerriesalade.