Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade knoflookolijven

Homemade knoflookolijven

Ingrediënten

  • 240 ml groene olijven zonder pit
  • 3 tenen knoflook
  • 4 el peterselie
  • 3 el olijfolie
  • rasp van ¼ citroen
Homemade knoflookolijven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de olijven af onder de kraan in een vergiet.
  2. Hak de knoflook fijn, samen met de peterselie.
  3. Meng de knoflook en peterselie met de olijfolie en citroenrasp.
  4. Voeg de olijven toe en laat ten minste een uur marineren op kamertemperatuur.