
Honingkoekjes
Nagerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
200 gram bloem
2 eetlepels bloem (om te bestrooien)
1 theelepel kurkuma
100 gram boter (koud, in blokjes)
80 gram honing
0.5 eieren (losgeklopt)
1 zakje wit glazuur (bakproducten)
1 zakje chocoladeglazuur (bakproducten)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Rol het deeg tussen het bakpapier uit tot een dunne lap en steek er vormpjes uit. Leg op de bakplaat.
2. Klop het ei los met een paar druppels water en bestrijk het deeg ermee. Bak de koekjes circa 10 minuten in het midden van de oven. Laat helemaal afkoelen en versier de koekjes dan met streepjes wit en bruin glazuur.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
715 kcal
Vetten
34 gram
Waarvan verzadigd vet
14 gram
Koolhydraten
95 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
9 gram
Meer recepten in de categorie