Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hotdogs

Hotdogs

Ingrediënten

  • 1 kwart spitskool, fijngesneden
  • 1 scheutje wittewijnazijn
  • ½ tl poedersuiker
  • 8 saucijzen
  • 4 pistoletjes
  • 4 tl mosterd
  • mayonnaise (spuitfles)
  • ketchup (spuitfles)
  • 1 bosui, fijngesneden
  • 1 jalapeño, in ringen gesneden
  • evt. gebakken uitjes
Hotdogs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de spitskool samen met de azijn en poedersuiker en zet afgedekt in de koelkast.
  2. Gril de saucijzen gaar op de BBQ. Snijd de bovenkant van de pistoletjes even in en verwarm ze kort op indirect vuur op de BBQ.
  3. Vul elk broodje met 1 tl mosterd, de kool en 2 worstjes. Spuit eerst wat mayonaise en dan wat ketchup over de broodjes. Bestrooi met de bosui en jalapeño en evt. gebakken ui.