
Stamppotgemak hutspot met gehaktballetjes en crispy chili olie
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
1 zak Hutspot Stamppotgemak
250 gram gehaktballetjes
½ eetlepel crispy chili olie
¼ theelepel peper
¼ theelepel zout
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1. Bereid de hutspot stamppotgemak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Giet de stamppot af, laat kort droogstomen en stamp met een pureestamper tot een grove puree.
3. Breng op smaak met peper en zout.
4. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 minuten goudbruin en gaar.
5. Voeg de crispy chili-olie toe en roer goed door.
6. Verdeel de hutspot over de borden en schep er de gehaktballetjes met crispy chili-olie overheen en serveer.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
483 kcal
Vetten
29.50 gram
Waarvan verzadigd vet
29.50 gram
Koolhydraten
21 gram
Waarvan suikers
8 gram
Eiwitten
19.50 gram
Zout
2.50 gram