Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Ingrediënten

  • 500 gram vastkokende aardappels, geschild en in stukken
  • 1 pak (750 gram) Iglo Spinazie à la crème (diepvries)
  • 2 eetlepels boter of olie
  • 1 pak Iglo Volkoren vissticks (diepvries)
Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de bevroren spinazie à la crème in een pan op middelhoge stand en roer regelmatig door. Verhit intussen de boter en bak de volkoren vissticks 5-8 minuten op middelhoge stand. Draai de vissticks regelmatig om. Serveer de vissticks met de spinazie en aardappels.

    Voedingswaarde

  • Kcal 400
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 47 g
  • Vet 15 g