1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram vastkokende aardappels, geschild en in stukken
  • 1 pak (750 gram) Iglo Spinazie à la crème (diepvries)
  • 2 eetlepels boter of olie
  • 1 pak Iglo Volkoren vissticks (diepvries)
Bereiden
Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de bevroren spinazie à la crème in een pan op middelhoge stand en roer regelmatig door. Verhit intussen de boter en bak de volkoren vissticks 5-8 minuten op middelhoge stand. Draai de vissticks regelmatig om. Serveer de vissticks met de spinazie en aardappels.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 47 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 400
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie