Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels

Iglo vissticks met spinazie en gekookte aardappels product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 gram vastkokende aardappels, geschild en in stukken
  • 1 pak (750 gram) Iglo Spinazie à la crème (diepvries)
  • 2 eetlepels boter of olie
  • 1 pak Iglo Volkoren vissticks (diepvries)
Bereiden
Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar. Verwarm de bevroren spinazie à la crème in een pan op middelhoge stand en roer regelmatig door. Verhit intussen de boter en bak de volkoren vissticks 5-8 minuten op middelhoge stand. Draai de vissticks regelmatig om. Serveer de vissticks met de spinazie en aardappels.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
47 g
vet
15 g
Kcal
400