Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJststam met soesjes en slagroom

IJststam met soesjes en slagroom

Ingrediënten

  • 1 verpakking moorkopsoesjes (200 g, 12 stuks)
  • 1 fles chocolade dessertsaus (125 ml, Tova)
  • 1 zakje amandelschaafsel (40 g, Dr. Oetker) 225 g aardbeien
  • 1 ijsstam vanillesmaak (330 g, PLUS)
  • Cake Angels Zillionaire (75 g)
  • zachte parels zilver (40 g, Dr. Oetker)
IJststam met soesjes en slagroom product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 65 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Haal 1 verpakking moorkopsoesjes (200 g, 12 stuks) een uur van te voren uit de vriezer. Zet ondertussen 1 fles chocolade dessertsaus (125 ml, Tova) in de koelkast, de saus wordt dan dikker. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster 1 zakje amandelschaafsel (40 g, Dr. Oetker) lichtbruin. Schep regelmatig om. Halveer 225 g aardbeien, maar laat de kroontjes eraan. Haal 1 ijsstam vanillesmaak (330 g, PLUS) uit de verpakking en zet op een ruime schaal. Bedek de ijsstam met de soesjes. Druk ze er een beetje in zodat ze blijven zitten. Leg aardbeien rondom de ijsstam. Zigzag de dessertsaus over de ijstaart. Bestrooi met het amandelschaafsel, Cake Angels Zillionaire (75 g) en zachte parels zilver (40 g, Dr. Oetker).

    Voedingswaarde

  • Kcal 475
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 54 g
  • Vet 26 g