Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJstaart met crunchy bodem en chocolade swirl

IJstaart met crunchy bodem en chocolade swirl

Ingrediënten

  • 1 kg ben & jerry's
  • 200 gram Maria biscuits
  • 111 gram pure chocolade
  • 60 gram roomboter
IJstaart met crunchy bodem en chocolade swirl product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. + ronde kom (1 liter), vershoudfolie
  2. 1. Bekleed de kom met vershoudfolie.
  3. 2. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur. Verkruimel de biscuit en meng erdoor.
  4. 3. Schep het ijs in de kom en druk goed aan. Verdeel de biscuit erover en dek af met vershoudfolie. Laag ongeveer 3 uur opstijven in de vriezer.
  5. 4. Breek de chocolade in stukjes en smelt au bain-marie. Verdeel vlak voor het opdienen de gesmolten chocolade met een lepel speels over de ijstaart.

    Voedingswaarde

  • Kcal 509
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 59 g
  • waarvan suikers 37
  • Vet 26 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 15
  • Vezels 2