Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJstruffels met chocolade en speculaas

IJstruffels met chocolade en speculaas

Ingrediënten

  • 400 g pecan caramel ijs
  • 50 g ongezouten amandelen
  • 75 g melkchocolade
  • 4 speculaasjes
IJstruffels met chocolade en speculaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal het ijs uit de vriezer en laat 5 minuten op temperatuur komen. Verwarm een koekenpan op laag vuur en rooster hierin de amandelen tot ze beginnen te kleuren. Pas op dat ze niet verbranden.
  2. Hak de amandelen, chocolade en speculaasjes fijn. Meng met elkaar en verdeel over een bord. Schep met een kleine ijslepel een klein bolletje ijs van ongeveer 40 gram uit de verpakking en rol door het amandelmengsel. Leg op een bord en herhaal met de rest van het ijs.
  3. Leg de ijstruffels terug in de vriezer en laat weer hard worden. Serveer als dessert of bij de koffie.