1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Indiase yoghurtmarinade met gember

Indiase yoghurtmarinade met gember

Indiase yoghurtmarinade met gember product foto
  • Ingredienten:

  • 100 ml magere yoghurt
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 cm stukje gember, geschild en fijn geraspt
  • Rasp en sap van ½ citroen
  • 1 eetlepel kurkuma ( gemalen geelwortel)
  • 1 theelepel van elk, gemalen komijn, gemalen koriander
  • ½ theelepel chillipoeder
  • ½ theelepel zout
Bereiden
Schenk de yoghurt in een hoge kom en voeg de knoflook, gember, citroenrasp en sap en de specerijen toe. Meng snel met behulp van een staafmixer. Lekker om kip, vis of rundvlees mee te marineren.
Variatie
Serveer met naanbrood, chutneys en flinterdun gesneden rode ui en geraspte wortel.
Menugang
Gourmetten
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie