Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Indiase yoghurtmarinade met gember

Indiase yoghurtmarinade met gember

Ingrediënten

  • 100 ml magere yoghurt
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 cm stukje gember, geschild en fijn geraspt
  • Rasp en sap van ½ citroen
  • 1 eetlepel kurkuma ( gemalen geelwortel)
  • 1 theelepel van elk, gemalen komijn, gemalen koriander
  • ½ theelepel chillipoeder
  • ½ theelepel zout
Indiase yoghurtmarinade met gember product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gourmetten
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schenk de yoghurt in een hoge kom en voeg de knoflook, gember, citroenrasp en sap en de specerijen toe. Meng snel met behulp van een staafmixer. Lekker om kip, vis of rundvlees mee te marineren.

Variatie

Serveer met naanbrood, chutneys en flinterdun gesneden rode ui en geraspte wortel.