
Italiaans broodje kipgehaktbal
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Overig
Ingrediënten
4 kipgehaktballen
4 Italiaanse bollen
1 Parmezaanse kaas
1 Mozzarella
1 Basilicum
1 Peper
1 Zout
1 ui
2 theelepels oregano
1 blik mutti polpa
1 Olijfolie
Bereidingswijze
1. Bak de gehaktballen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Begin ondertussen met de saus, voor op het broodje. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en verhit ondertussen olie in een koekenpan. Fruit de uitjes en knoflook, bak de oregano even kort mee en voeg dan mutti polpa toe.
3. Laat de saus een beetje inkoken en breng de saus verder op smaak met peper en zout.
4. Snijd de Italiaanse bol door midden en de kipgehaktbal en mozzarella in plakjes.
5. Beleg het broodje met tomatensaus, de kipgehaktbal, mozzarella, getopt met Parmezaanse kaas en basilicum
Variatietip!
Voor extra smaak voeg plakjes chorizo toe!