Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaans picknickbrood met salami

Italiaans picknickbrood met salami

Ingrediënten

  • 5 stuks Zongedroogde tomaten op olie
  • 1 stuk Rode paprika
  • 12 stuks Groene olijven zonder pit
  • 1 bosje Basilicum, alleen de blaadjes
  • 2 stuks Trostomaten
  • 220 gram Mozzarella
  • 4 stuks Italiaanse bol
  • 100 gram Salami
  • 50 gram Rucola
Italiaans picknickbrood met salami  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de zongedroogde tomaten en paprika in reepjes. Hak de olijven en basilicum grof. Snijd de trostomaten en mozzarella in plakken. Breng de tomaten en mozzarella op smaak met peper en zout.
  2. 2. Halveer de Italiaanse bollen en besprenkel de binnenkant met olijfolie. Beleg de broodjes met alle ingrediënten en sluit af met de bovenkantjes. Halveer de broodjes.
  3. 3. Serveer direct of verpak strak in vershoud- of aluminiumfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.

    Voedingswaarde

  • Kcal 1435
  • Eiwit 50 g
  • Koolhydraten 222 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 33 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 12
  • Vezels 16