

Italiaans picknickbrood met salami
Lunch
4 pers.
ca. 10 min
Italiaans
10.30 voor 4 pers.
Ingrediënten
5 stuks Zongedroogde tomaten op olie
1 stuk Rode paprika
12 stuks Groene olijven zonder pit
1 bosje Basilicum
2 stuks Trostomaten
220 gram Mozzarella
4 stuks Italiaanse bol
100 gram Salami
50 gram Rucola
Bereidingswijze
1. Snijd de zongedroogde tomaten en paprika in reepjes. Hak de olijven en basilicum grof. Snijd de trostomaten en mozzarella in plakken. Breng de tomaten en mozzarella op smaak met peper en zout.
2. Halveer de Italiaanse bollen en besprenkel de binnenkant met olijfolie. Beleg de broodjes met alle ingrediënten en sluit af met de bovenkantjes. Halveer de broodjes.
3. Serveer direct of verpak strak in vershoud- of aluminiumfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Meer recepten in de categorie