Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse pasta met avocado

Italiaanse pasta met avocado

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 1 teen Bio+ Knoflook
  • 1/2 Bio+ Citroen
  • 250 GR Bio+ Cherrytomaatjes
  • 50 GR Parmezaanse kaas
  • 4 takjes Basilicum
  • 400 GR Fusili
  • 250 GR Diepvries doperwten
  • 125 ML Crème fraîche
Italiaanse pasta met avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de schil en pit van de avocado. Prak de avocado met een vork
  2. Verwijder de schil van de knoflook en pers de knoflook.
  3. 3. Rasp de schil van de citroen (alleen het gele gedeelte).
  4. 4. Halveer de cherrytomaatjes en rasp de Parmezaanse kaas.
  5. 5. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
  6. 6. Kook de fusili volgens de verpakking.
  7. 7. Kook de doperwten 2 minuten.
  8. 8. Meng de geprakte avocado met de knoflook, crème fraîche, peper, zout en 2 eetlepels kookvocht van de pasta. Verwarm de avocadosaus op laag vuur.
  9. 9. Giet de pasta af. Meng door de saus samen met de doperwten, tomaatjes en basilicum. Garneer met de citroenrasp en Parmezaanse kaas.
  10. Tip: Geen rijpe avocado? Vervang deze dan door 200 gram gekookte doperwten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 551
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 78 g
  • Vet 14 g