Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse piadina

Italiaanse piadina

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 gram Biologisch PLUS half-om-half gehakt
  • 1 eetlepel oregano
  • 200 gram buffelmozzarella
  • 100 gram zongedroogde tomaten
  • 100 gram Parmigiano Reggiano kaas
  • 6 wraps
  • Zakje rucola (à 15 g)
  • Basilicum (à 15 g)
  • Extra nodig: grillpan
Italiaanse piadina product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Pel 1 teentje knoflook en snijd fijn.
  2. 2 Verhit een 1 eetlepel olijfolie in de pan en rul de Biologisch PLUS half-om-half gehakt samen met de knoflook bruin. Voeg 1 eetlepel oregano toe en breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
  3. 3 Scheur de buffelmozzarella in stukken, snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en rasp de Parmigiano Reggiano kaas.
  4. 4 Beleg vervolgens de linkerhelft van 6 wraps met het gehaktmengsel, mozzarella, zongedroogde tomaatjes, rucola en basilicum. Bestrooi ruim met de geraspte Parmigiano Reggiano kaas en vouw de wraps dubbel.
  5. 5 Verhit de grillpan en bak de piadina’s tot de kaas gesmolten is en de flatbreads voorzien zijn van een grillstreepje.

Variatie

De piadina’s kunnen ook gegrild worden in een tosti-ijzer voor het geval je geen grillpan hebt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 427
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 31 g
  • Vet 23 g
  • Vezels 4