Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing, rucola en zongedroogde tomaatjes

Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing, rucola en zongedroogde tomaatjes

Ingrediënten

  • 2 biefstukken
  • 150 g rucola
  • 100 g Parmezaanse kaas flakes
  • 4 takjes basilicumblaadjes
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico azijn
  • 6 el olijfolie (eventueel van de zongedroogde tomaatjes)
Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing, rucola en zongedroogde tomaatjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koelkast en verpakking.
  2. Schroei de biefstuk dicht in een hete pan met olijfolie.
  3. Voeg een klontje boter toe nadat de biefstuk is omgedraaid en druip dit over de biefstuk.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Meng de azijn met de olie.
  6. Doe de rucola in de saladeschaal samen met de Parmezaanse kaas en meng de dressing erdoorheen.
  7. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en voeg toe aan de salade.
  8. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en scheur eventuele grote basilicumblaadjes in stukjes.
  9. Meng door de salade.
  10. Haal de biefstukken uit de pan en laat een paar minuten rusten.
  11. Snij in plakjes en meng door de salade.