

Italiaanse salade met kipfilet
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
7.80 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Ciabatta
4 eetlepel Olijfolie
1 theelepel Knoflookpoeder
3 stuks Tomaten
20 gram Olijven
1 eetlepel Rode wijnazijn
1 theelepel Mosterd
1 theelepel Honing
150 gram Kipfilet
75 gram Veldsla
60 gram Parmigiano
Bereidingswijze
1. Verhit de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta af zoals op de verpakking vermeld, schuur of snij in stukken en meng met 2 el olijfolie. Bak verder af tot de ciabatta krokant is, ongeveer 10 minuten. Haal uit de oven en meng met de knoflookpoeder en laat afkoelen.
2. Snij de tomaat in blokjes en de olijven in ringen. Maak de dressing door 2 el olijfolie te mengen met de rode wijnazijn, mosterd en honing. Snijd de kipfiletplakjes in reepjes.
3. Meng de sla met de dressing, de tomaat, olijven, kipfilet en ciabatta. Dien op met de Parmezaanse kaas.
Meer recepten in de categorie