1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse spinaziestamppot

Italiaanse spinaziestamppot

Italiaanse spinaziestamppot product foto
  • Ingredienten:

  • 750 gram aardappels geschild, in stukken
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 200 gram salami in blokjes of reepjes
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 500 gram spinazie panklaar
  • 2 eetlepels pesto
  • 150 gram gorgonzola in blokjes of verkruimeld
Bereiden
Kook de aardappels met zout gaar in circa 20 minuten. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salami en ui circa 2-3 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze iets slinken. Giet de aardappels af en maak er een puree van met de rest van de olijfolie, zout, peper en pesto. Spatel het spinaziemengsel door de aardappelpuree. Serveer de stamppot met de gorgonzola erop.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 51 g
  • koolhydraten
  • 70 g
  • vet
  • 89 g
  • Kcal
  • 1310
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie